De toekomst van Frontvision

Toekomstvisie Frontvision

Frontvision staat letterlijk voor vooruitkijken. De tool Frontvision – DRP zorgt ervoor dat zorgorganisaties de blik naar voren kunnen richten. Het is niet meer dan logisch dat Frontvision dit zelf ook doet. Oprichters Marlon en Ronald gaan in op de toekomst van Frontvision en hun persoonlijke ambities.

Bij Frontvision zul je geen dikke boekwerken met toekomstplannen vinden. Marlon en Ronald willen het bedrijf op hun eigen tempo laten groeien, zonder zich vast te leggen aan cijfers of uitgebreide strategieën. Ronald licht toe: “We hebben voor 2024 geen prognose liggen waarin staat hoeveel nieuwe klanten erbij moeten. We willen heel graag dat alle zorgorganisaties in de langdurige zorg weten dat wij bestaan en dat we daardoor verandering teweeg kunnen brengen in het stuurproces van die organisaties. Kiezen voor vooraf normatief sturen is een cultuuromslag. Ik ben er heilig van overtuigd dat deze manier van sturen beter is en hoop dat veel organisaties de omslag gaan maken.”

“Daarbij is het natuurlijk mooi als we een begrip worden in die cultuurverandering. Bedrijven krijgen niet alleen onze tool, maar ook onze expertise. Wij willen graag helpen om die implementatie zo snel mogelijk te laten gaan”, vertelt Ronald verder. “We zijn echt begonnen om het verschil te maken. Niet om zoveel mogelijk geld te verdienen, maar om verandering op gang te brengen. Natuurlijk willen wij ons brood ermee verdienen. Er zit alleen geen investeerder op de achtergrond te pushen om zoveel mogelijk omzet te genereren.”

 

Ontwikkeling

Ronald: “Wat het eerstvolgende is dat we willen bereiken? Zakelijk zou het uiteraard fijn zijn als de komende periode meer zorgorganisaties zich bij ons aansluiten. Daar zit verder niet een tijdspad aan vast.”

“Daarnaast willen we onze tools verder ontwikkelingen. We hebben recent een nieuwe module opgeleverd. De ontwikkeling van een nieuwe module kan heel snel gaan. Een van ons komt binnen met een idee en legt het aan de ander voor. Soms besluiten we dat het niet in de visie past, maar het gebeurt ook dat we weer een project hebben waar we twee maanden mee bezig zijn. We zorgen er wel altijd voor dat de kern van onze tool ongemoeid blijft. Een update is altijd een aanvulling, geen complete verandering.” Last but not least; we zijn bezig om te onderzoeken hoe Frontvision-DRP de basis zou kunnen zijn van een rolling forecast. Mocht je interesse hebben om mee te denken, neem dan gerust contact met ons op.

 

Persoonlijke ambities

Wie de afgelopen blogs heeft gelezen, kan duidelijk de passie van Marlon en Ronald voor Frontvision zien. Ze willen het verschil maken in de zorg en een bijdrage leveren aan een cultuurverandering. Die passie wordt nog duidelijker als ze ingaan op hun persoonlijke ambities. Marlon trapt af:

“Ik kom uit een kerkelijke omgeving, en zo nu en dan geef ik gastles op een bijbelschool. Daar geef ik dan vooral onderwijs aan jonge muzikanten. Dat komt deels vanuit een liefde voor kennisoverdracht. Bepaalde dingen die ik heb mogen ontdekken en inzichten die ik heb mogen verkrijgen, in het leven/geloof en muziek, wil ik met anderen delen. Ik wil hen helpen hun (muzikale) identiteit te ontdekken.”

“Ik wil gewoon iets doorgeven aan de jonge generatie die na ons komt”, vertelt Marlon. “Dit raakt me persoonlijk. Elke generatie moet op de schouders van de volgende kunnen staan. We hebben het steeds over zakelijke groei, maar ik vind persoonlijke groei, ontwikkeling en maatschappelijk bijdragen veel belangrijker. En wat betreft onze tool, ik hoop dat dit een tactisch radertje in het grote geheel van iets nieuws in de zorgcultuur mag zijn. Wat we hier doen geeft me echt het gevoel dat we met iets leuks en goeds bezig zijn. Kortom, ik wil iets nuttigs leveren, of dat nu in de techniek of de muziek is.”

“Hier kan ik niet meer overheen”, lacht Ronald. “Ik kan eigenlijk maar één ding toevoegen. Toen ik hieraan begon zei ik tegen mijn vrouw: ik wil zoveel plezier hebben in mijn werk dat er geen verschil meer zit tussen weekend en week. Dat is gelukt. Het maakt me niet meer uit welke dag ik wakker word, ik heb er altijd zin in. Misschien een beetje individualistisch, maar dat mag wel toch? ”
 

 


terug naar de artikelen – uitgelicht